teisipäev, 27. august 2013

Suvi...

Hakkab vaikselt juba m66duma. Tunnetad seda oma kontides kui temperatuur kukub kolinal ohtuks 26C pealt 15 C peale.
See suvi on olnud jalle ideaalne ilmade poolest. Vahemalt siin Louna-Eestis. Voiks ju viriseda nyyd , et vihma tuli vahe ja kukeseeni ei saand nii palju kui oleks tahtnud. Kuid ekeee see ei morjenda meid siin , sest selle eest sai ringi rannatud ja ujutud paevas mitu korda. Metsmaasikatest ennast tais ogitud , grillitud ja sopru vastu voetud.

Juuni m66dus kohaliku jaanitule ja aiasaaduste kasvatamise tahe all. Juulis kaisid kylas jarjest sobrad kelledega sai Pangodi aares ja Suure-Kambjas tsillitud. Verevi rannas monnatud ja Peipsi aar labi kaidud.

Lopuks ka metsmaasikarallid ja kukeseentest kylmik tais varutud. Ja kui monus on minna suvel ikka oma kurki ja herneid s66ma aeda... supper. Mida rohkem nii saab teha seda suurem igatsus tekib ikka oma talu jargi.. Aga see pole kaugel enam, nii 3*4 aastat siis peaks ka see unistus taidetud olema !
August on olnud koige tihedam syndmuste kuu :D ETNA grupiga toredad ja kasulikud koosolekud, Sobranna Kaia kylastus enne Hauka laata (kuhu ma ise ei joudnudki), Saaremaal kaidud Kodukandi raames suurel Maapaeval, vaike armas pulm me kahe vahel koos laste ja vanematega!

Mitu pulmat66d ja muud lilleseadet tehtud. Veel on aega muidugi augusti lopuni moni vahva syndmus juhtuda. Ehh tegelikult tore kuigi vahest tuleb tunne, et tahaks puhkust :D Nagu mu sobranna Anu ikka sel puhul itsitab koduste toimetuste peale: " et ei saa t66le minna see hakkab kodust elu segama..."
Loodetavasti  lahima aja jooksul saab ka korralikku t66d teha .... sellest kirjutan siis kui asi kaima lainud!
Nyyd siis  valmistuma juba kooliajaks ja peab hakkama opitubasid ettevalmistama sygishooajaks, et ikka midagi vahvat kohalikega teha.
 Yks tahtis t66 milles saavad ka sobrad aidata on leida aastavahetuseks suur maja koos magamisega kus suured synnad teha. Kel on pakkumisi andke aga teada kommentaaridesse :D
Seniks nautige vananaiste suve ja olge aktiivsed!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar